Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

MPC Capital sluit langjarig huurovereenkomst 7.300 m2 af met DNP in Haarlem

MPC Capital, actief in strategisch asset management, fondsbeheer en investment management, heeft een nieuwe MPC_Capitalhuurovereenkomst afgesloten met DNP voor het gehele complex gelegen aan de Oudeweg 2 te Haarlem. Het contract heeft een looptijd van 10 jaar en drie maanden.

DNP huurt circa 7.300 m2 bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte. Met het afsluiten van het huurcontract is MPC Capital wederom een langjarige huurovereenkomst aangegaan met een huurder, waarmee het complex een langjarige invulling heeft gekregen.

DNP produceert en ontwikkelt hoogwaardige printtechnologie. Vanuit de locatie Oudeweg 42 in Haarlem laat DNP de productie en logistiek plaatsvinden ten behoeve van de EMEA markt.

Solved Nederland begeleidde DNP bij het opstellen van haar programma van eisen, inventariseren van huisvestingsalternatieven en commerciële (huurcontract)onderhandelingen waarbij het ROZ contract op diverse punten is aangepast ten voordele van de huurder. DTZ Zadelhoff Amsterdam adviseerde MPC Capital Nederland. De opvallend lange contractduur van ruim 10 jaar was de uitkomst van de onderhandelingen tussen alle partijen, aldus belegger MPC Capital in een toelichting.

Door Redactie | Gepubliceerd op 27 mei 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email