Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

MPC Capital Nederland benoemt Eppo Danser tot Director Leasing & Asset Management

MPC Capital Nederland versterkt  haar assetmanagement team met de aanstelling van drs. Eppo Danser als Director Leasing & Eppo_Danser_MPC_CapitalAsset Management. In die functie is hij verantwoordelijk voor de verhuur van de vastgoed portefeuille van MPC Capital Nederland. De door MPC Capital in Nederland beheerde vastgoedportefeuille heeft momenteel een investeringsomvang van ca. € 1,5 mrd en is belegd in kantoorgebouwen, winkelcentra en logistiek/bedrijfsmatig vastgoed.

In eerdere functies initieerde en begeleidde Eppo Danser diverse omvangrijke investeringstransacties voor Nederlandse en internationale cliënten, waaronder grote institutionele en private buitenlandse investeerders en banken met  belangen in commercieel vastgoed in Nederland.

Eppo Danser was eerder vastgoedadviseur bij DRS Real Estate (2003-2009) en in de afgelopen drie jaar Associate Director bij de mondiale vastgoeddienstverlener Savills.

Wie is MPC Capital?

MPC Capital Nederland is een onafhankelijke, strategische multi-asset vastgoedinvesteerder werkzaam vanuit Amsterdam.  Sinds 1996, initieert, structureert en beheert MPC Capital Nederland investeringsprojecten voor institutionele en internationale particuliere beleggers in commercieel vastgoed in de Benelux. De door MPC Capital in Nederland beheerde vastgoedportefeuille heeft momenteel een investeringsomvang van ca. € 1,5 mrd en is belegd in kantoorgebouwen, winkelcentra en logistiek/bedrijfsmatig vastgoed. MPC Capital Nederland maakt deel uit van het beursgenoteerde MPC Capital AG.

Door Redactie | Gepubliceerd op 11 januari 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email