Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Michal Reutelingsperger naar SynVest Fund Management

Michal Reutelingsperger (1977) is benoemd als  marketing manager bij participatiefondsaanbieder SynVest Fund Management BV.

Drs. Martin van Gooswilligen, commercieel directeur SynVest Fund Management: “Door de relatief sterke groei van SynVest, onder meer als gevolg van de goede resultaten van het SynVest RealEstate Fund (belegd vermogen circa € 110 miljoen), de introductie van het SynVest German RealEstate Fund en het succes van de Vastgoed Lijfrente, is er een groeiende behoefte aan ondersteuning van de commerciële activiteiten met een duidelijker positionering van Synvest Fund Management. Dit geldt off line, online en ten aanzien van de persoonlijke contacten met de beleggers. Michal zal hier een duidelijk bijdrage aan leveren”.

Reutelingsperger (1977) werkte na haar studie communicatie onder meer voor enkele populaire tv-programma’s. Vervolgens startte zij een eigen bedrijf, waarmee zij voor de zakelijke markt creatieve marketing- en communicatieconcepten ontwikkelde. Ook ontwikkelde zij de informatieve website treasury.nl. In 2009 was Michal werkzaam bij vastgoedbedrijf Charter Real Estate, met name op het gebied van marketing, communicatie en investor relations.

Door Redactie | Gepubliceerd op 2 maart 2012