Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Maastricht koopt MECC van Annexum

De gemeente Maastricht koopt de congreshallen en passage van het MECC van fondsenaanbieder Nieuwsbericht_annexum1Annexum. Door deze aankoop wordt de gemeente Maastricht volledig eigenaar van het MECC. Annexum heeft het MECC na tien jaar verkocht; het fonds blijft eigenaar van het hotel en het kantoor aan de Gaetano Martinolaan die deel uitmaken van hetzelfde complex.

Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum: “Het MECC is een internationaal sterk congrescentrum dat jaar op jaar in aantrekkingskracht lijkt te groeien. Wij zijn blij dat we het geheel hebben kunnen verkopen aan één partij zodat het als sterk merk kan blijven doorgroeien.”

John Aarts, wethouder economie van Maastricht, voegt toe: “Een internationale universiteitsstad kan niet zonder hoogwaardig congrescentrum. Het MECC is onmisbaar voor Maastricht. Denk alleen al aan de TEFAF, die onze stad wereldwijd op de kaart zet, of de vele medische congressen waarbij het MECC fungeert als decor voor kennisontwikkeling. Nu kunnen we als gemeente doorbouwen aan MECC, met de vanzelfsprekend positieve gevolgen voor onze stad, economie, voor de MECC-organisatie en voor TEFAF.”

Over MECC

Het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC) is een multifunctioneel expositie- en congrescentrum. In het MECC kan men onder één dak congresseren, exposeren, dineren en logeren. Gelegen in de oudste, meest Europese en zuidelijkste stad van het land is het MECC een ideaal trefpunt in de Euregio.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en zorgvastgoed. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 19 juni 2015

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email