Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Kempen & Co verlengt huurovereenkomst in WTC Amsterdam

CBRE Global Investors en Kempen & Co hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de wtc_1huurovereenkomst in het World Trade Center Amsterdam. De langjarige overeenkomst heeft betrekking op circa 11.300 m2 in zowel toren E als de aangrenzende toren D. Merchant Bank Kempen & Co is al sinds 2002 gehuisvest in het kantoorgebouw op de Amsterdamse Zuidas.

Het World Trade Center Amsterdam omvat in totaal meer dan 115.000 m² kantoorruimte, waarvan het grootste gedeelte is verhuurd. Het multi-tenant gebouw kenmerkt zich door het hoge voorzieningenniveau en de uitstekende bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten aanwezig zoals winkels, horeca, een reisbureau, postkantoor en een tandartsenpraktijk. World Trade Center Amsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Anne de Jong, Portfolio Director CBRE Dutch Office Fund: “We zijn verheugd dat Kempen & Co opnieuw voor het WTC Amsterdam heeft gekozen. Wij voeren een actief beleid om onze gebouwen te verbeteren en aan de eisen van de huidige markt te voldoen. Hiermee proberen wij de huurderstevredenheid continue te optimaliseren in alle gebouwen van onze kantorenportefeuille.”

Het in 1903 opgerichte Kempen & Co is een Nederlandse Merchant Bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. Onder hun cliënten bevinden zich onder meer institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen en (semi-)overheidsinstellingen. Kempen & Co is een dochteronderneming van F. van Lanschot Bankiers N.V.

World Trade Center Amsterdam is tijdens de huurverlenging bijgestaan door CBRE.
DTZ Zadelhoff adviseerde Kempen & Co.

Door Redactie | Gepubliceerd op 25 juni 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email