Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Kadans doet samen met Accel 2e emissie

In samenwerking met Accel Real Estate dat kort geleden een joint venture aan ging met Kadans Real Estate, zal het fonds Kadans Biopartner een 2e emissie voor het werven van beleggers gaan starten. De opbrengst van deze (tweede) emissie zal gebruikt worden voor de aankoop van een tweede gebouw: het ten Houtengebouw, gelegen op het Business- en Science Park Wageningen. Het gebouw wordt volledig gerenoveerd en is verhuurd aan Blgg Groep voor 15 jaar.

Kadans Biopartner B.V., een fiscale beleggingsinstelling, heeft de ambitie om te groeien naar een portefeuille van minimaal € 100 miljoen en streeft naar een rendement van 12% per jaar. De uitgifte van deze tweede emissie is beperkt tot € 7,2 mln. Er worden 800.000 certificaten van aandelen uitgegeven à € 9 per stuk. Deelname is mogelijk vanaf 7.500 certificaten.

Kadans Biopartner investeert in de hoogwaardige huisvesting voor kennisintensieve en innovatieve bedrijven actief in de life sciences. Een snel groeiende sector in de huidige tijden, waarin duurzaamheid, gezondheid en leefomgeving steeds belangrijker worden gevonden. De beleggingsstrategie van dit vastgoedfonds wordt gedreven door het toenemende belang van kennisintensieve bedrijvigheid voor de Nederlandse economie.

Bron: Vastgoedjournaal.nl

Door Redactie | Gepubliceerd op 8 november 2010

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly