Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Kadans Biopartner B.V. start tweede emissie

Na de succesvolle start van Kadans Biopartner B.V. begin van dit jaar, vindt nu de tweede emissie plaats. Kadans Biopartner investeert in de hoogwaardige huisvesting voor kennisintensieve en innovatieve bedrijven actief in de life sciences. Een snel groeiende sector in de huidige tijden, waarin duurzaamheid, gezondheid en leefomgeving steeds belangrijker worden gevonden. De beleggingsstrategie van dit vastgoedfonds wordt gedreven door het toenemende belang van kennisintensieve bedrijvigheid voor de Nederlandse economie. De opbrengst van de tweede emissie zal gebruikt worden voor de aankoop van een tweede gebouw: het ten Houtengebouw, gelegen op het Business- en Science Park Wageningen. Het gebouw wordt volledig gerenoveerd en is verhuurd aan Blgg Groep voor 15 jaar.

Kadans Biopartner B.V., een fiscale beleggingsinstelling, heeft de ambitie om te groeien naar een portefeuille van minimaal € 100 miljoen en streeft naar een rendement van 12% per jaar.* De uitgifte van deze tweede emissie is beperkt tot € 7.200.000. Er worden 800.000 certificaten van aandelen uitgegeven à € 9 per stuk. Deelname is mogelijk vanaf 7.500 certificaten.

De tweede emissie vindt plaats in samenwerking met Accel Real Estate. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.accelrealestate.com.

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Door Redactie | Gepubliceerd op 8 oktober 2010