Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Investeerders en ondernemers verwachten geen Brexit

LondenEen onderzoek van JLL heeft uitgewezen dat het merendeel van de Britse ondernemers en investeerders er niet vanuit gaat dat Groot-Brittannië de Europese Unie zal verlaten. 80% van de deelnemers verwacht dat de Britse kiezers zullen kiezen om in de EU te blijven.

De Brexit is de afgelopen weken het gesprek van de dag. Er gaan allerlei doemscenario’s rond. Toch verwachten de meeste investeerders dat hun strategie rondom vastgoed niet zal veranderen. Minder dan de helft, zo’n 30%, geeft aan investeringen in Groot-Brittannië te verminderen wanneer zij de EU verlaten.

De vrees zit er meer in bij de Britse huurders. Circa de helft van de zakelijke huurders verwacht dat ze in de toekomst hun plannen om kantoorruimte te huren moeten bijstellen in het gevla van een Brexit. gry hazardowe automaty Slechts een fractie, zo’n 20%, verwacht dat het verlaten van de EU geen effect zal hebben op hun zakelijke aspiraties.

Met name Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië en financieel hart van het land, staat op het punt veel te verliezen. Financiele dienstverlening vormt een groot deel van de economie en een Brexit heeft behoorlijke impact op de sector. darmowe gry hazardowe bez rejestracji

Desondanks verwacht JLL dat ook bij een Brexit Londen een interessante locatie voor investeerders zal blijven. Op korte termijn zal de stad haar charme verliezen maar op lange termijn zal het genoeg te bieden hebben vanwege de aanwezige bedrijven en talent.

De CEO van JLL, Chris Ireland, zegt dat de impact van Brexit tamelijk overdreven wordt. Het valt echter niet te ontkennen dat de markten onder spanning staan door zelfs maar de suggestie ervan.

Het is voor investeerders dus gunstiger wanneer het Verenigd Koninkrijk in de EU blijft. kasyno online płatność sms Echter zijn de vooruitzichten op lange termijn niet zo desastreus zoals het in het nieuws wordt voorgeschoteld.

Door Redactie | Gepubliceerd op 24 juni 2016

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email