Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

In gesprek met Martin van Gooswilligen, directeur SynVest Fund Management BV

151016_logoVastgoedvergelijker.nl presenteert iedere maand HET FONDS VAN DE MAAND. Iedere maand wordt een ander fonds geselecteerd en worden er vragen gesteld aan de fondsaanbieder. Deze maand is dit het SynVest German RealEstate Fund NV

In gesprek met Martin van Gooswilligen, directeur SynVest Fund Management BV

Kunt u ons meer vertellen over het SynVest German RealEstate Fund?
Dit fonds biedt beleggers de mogelijkheid te investeren in Duits vastgoed en daarmee te profiteren van de sterke Duitse economie. Het fonds is sinds de oprichting in 2011 zeer succesvol: onze vastgoedportefeuille bestaat momenteel uit 32 objecten met een fondsvermogen van circa 140 miljoen euro.

Het SynVest German RealEstate Fund is een groeifonds. Dit betekent dat er elke maand nieuwe beleggers kunnen toetreden. quantel and ivermectin without a prescription Hierdoor kunnen wij continu nieuwe objecten aankopen en groeit het fonds. Dit is een voordeel voor alle beleggers, omdat hierdoor het risico gestaag afneemt.

Wat is de doelstelling van het fonds?
Het fonds heeft als doelstelling om beleggers de mogelijkheid te bieden tegen lage kosten in een gespreide vastgoedportefeuille in Duitsland te investeren, waarbij het behaalde exploitatierendement (huurinkomsten minus kosten) volledig ten gunste komt van de belegger.

Hoe hoog is het dividend?
Het dividend bedraagt momenteel 7%* op jaarbasis. Dit keren we maandelijks als voorschotdividend uit aan de beleggers. Ze kunnen dit bedrag ook automatisch herbeleggen, afhankelijk van hun keuze. Kiezen beleggers voor herbeleggen dan is het dividendrendement zelfs 7,3%. Sinds de oprichting van het fonds in 2011 behaalden onze beleggers een gemiddeld rendement van 8,4% per jaar.

Waarom nu investeren in Duits Vastgoed?
Het goede economische klimaat en de waardegroei van het vastgoed op de lange termijn zorgen voor gunstige omstandigheden om nu deel te nemen in dit fonds. how long u have stay on ivermectin De spaarrente staat momenteel historisch laag en steeds meer mensen zoeken dan naar geschikte alternatieven. Vastgoed profiteert juist van die lage rente. Het zorgt ervoor dat de kosten voor de hypothecaire financiering afnemen. Dit levert extra rendement op voor een belegger. Zo profiteren beleggers in het SynVest German RealEstate Fund juist van de lage rentestand.

Hoe is de financiering van het fonds geregeld?
Wij financieren de objecten met Duitse banken. Voordeel is dat de rente laag is, maar belangrijker in deze tijd: de banken willen ook financieren tegen gunstige condities. Dat is in Nederland op dit moment duidelijk anders en eigenlijk het probleem van de Nederlandse vastgoedmarkt.

Het vastgoed wordt in Duitsland bij aanvang voor circa 70% van de koopprijs gefinancierd, maar er wordt wel ieder jaar 2%-4% afgelost. Op deze manier zakt na een aantal jaren de lening ten opzichte van de waarde van het vastgoed al onder de 50%. ivermectina liquida dosis  Daarna gaat dit zo verder. Het risico neemt daarmee af.

Hoe is de verhandelbaarheid van het fonds? 
De aandeelcertificaten worden één keer per maand uitgegeven en ingekocht. Men kan maandelijks kosteloos toetreden tot het fonds. Omdat u niet weet hoe de toekomst eruit ziet is verkoop van (een deel van) uw belegging ook mogelijk. Deze mogelijkheid is een belangrijk voordeel ten opzichte van closed-end fondsen dat looptijden van bijvoorbeeld zeven jaar hanteert. Tussentijds uitstappen of juist meer beleggen is bij die fondsen niet mogelijk. Door de aard van de belegging zijn er wel kosten verbonden bij verkoop van de aandeelcertificaten. De exacte details staan allemaal beschreven in onze brochure {hyperlink} of het prospectus {hyperlink}.

Hoe kan men klant worden? 
Geïnteresseerden kunnen iedere maand toetreden tot het SynVest German RealEstate Fund. Het is ook mogelijk om een eerdere deelname verder uit te breiden. Deelnemen gaat heel eenvoudig via onze online tool of het deelnameformulier.

Nu tijdelijk 1 maand extra rendement bij deelname in april
Wilt u deelnemen in dit fonds en ontvangen wij uw inschrijving én deelnamebedrag van minimaal € 10.000,- in april 2017? Dan ontvangt u per certificaat een extra maand rendement**.

Vraag meer informatie aan via www.beleggeninduitsvastgoed.nl, telefonisch via 020 – 235 1490 of op www.vastgoedvergelijker.nl.

* Voorschotdividend rendement op jaarbasis per 01-04-2017 op basis van een koers van € 4.200,-
** Uw inleg en ingevuld deelnameformulier dienen wij te ontvangen in april 2017. De deelname wordt de maand na uw storting aan u toegekend. Het eerste dividend én de extra maand rendement ontvangt u de maand daarop. De extra maand rendement wordt betaald door de beheerder en komt niet ten laste van het fonds of fondsrendement.

Gelet op de aard van haar activiteiten is Vastgoedvergelijker B.V. niet vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat Vastgoedvergelijker BV niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. De fonds samenvatting bevatten geen advies om deel te nemen in het betreffende fonds. Voor advies wordt u verwezen naar uw beleggingsadviseur. Vastgoedvergelijker BV adviseert u altijd het Prospectus te raadplegen.

 

Door Redactie | Gepubliceerd op 5 april 2017

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email