Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Homburg en Holland Immo Group lanceren Winkelvastgoedfonds Duitsland 3 NV

Winkelvastgoedfonds Duitsland 3 NV is het nieuwe initiatief van Homburg Capital en Holland Immo Group. Het in (West) Duitsland gelegen vastgoed bestaat uit nieuwe super- en discountmarkten (food en non-food).

Deelname in het Winkelvastgoedfonds Duitsland 3 NV is mogelijk vanaf € 10.000. Het verwachte directe rendement, dat per kwartaal zal worden uitgekeerd, is geprognosticeerd op 8% per jaar. Het verwachte indirecte rendement op 1,6% per jaar. Het verwachte totaalrendement komt hiermee op 9,6% per jaar

Het vastgoed is verdeeld over zes winkellocaties gelegen in Borken, Lindlar-Frielingsdorf en Freienohl, Hanau, Bückburg en Gerstetten. De huurders zijn grote landelijke ketens zoals onder andere Edeka, Rewe, Penny, Kik en Tedi.

De resterende gemiddelde looptijd van de huurcontracten bedraagt ruim 13,5 jaar. De looptijd van het fonds is 7 tot 10 jaar. Het fonds en de beheerder staan onder toezicht van de AFM. Het totale investeringsvolume bedraagt € 24,6 mln, waarvan € 14,7 mln (60%) hypothecair wordt gefinancierd en € 9,9 mln via een emissie.

Voor meer informatie kunt u terecht op deze link: Vastgoedfonds Duitsland 3 NV

Door Redactie | Gepubliceerd op 23 november 2010