Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Holland Immo Group versterkt directie

Maud Goesten (37) is met ingang van 1 januari 2017 toegetreden tot de directie van Holland Immo Group, aanbieder en beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen. Maud Goesten is sinds 2008 werkzaam bij Holland Immo Group, eerst als
asset manager en sinds twee jaar als senior investment manager. Binnen de directie gaat zij zich verder richten op de acquisitie, dispositie en financieringen van de vastgoedbeleggingen. Het managementteam van Holland Immo Group bestaat verder uit Manfred Kühl (CEO), Thomas Kühl (CFO) en Leo Antonis (Investor relations). In de afgelopen 15 jaar heeft Holland Immo Group voor circa € 900 miljoen aan vastgoedfondsen gestructureerd, voornamelijk voor de particuliere beleggingsmarkt. Voor 2017 heeft Holland Immo Group een voorlopig investeringsprogramma van ruim € 100 miljoen. Manfred Kühl, CEO: “We zijn verheugd met het toetreden van Maud Goesten tot de directie van Holland Immo Group, omdat dit uitstekend past in de autonome groeistrategie van onze organisatie en de gestage toename van onze beleggingsactiviteiten voor particuliere en institutionele beleggers.”

Over Holland Immo Group

Holland Immo Group is aanbieder van vastgoedbeleggingsfondsen en heeft sinds 2001 in totaal 35 fondsen geïnitieerd met een totaal investeringsvolume van € 900 miljoen. Holland Immo Group belegt in Nederlands en Duitslands vastgoed, met name in winkels, woningen en parkeergarages. Sinds 2008 heeft Holland Immo Group een veertiental Duitse winkelfondsen geïnitieerd met een gezamenlijk investeringsvolume van € 320 miljoen. Sinds eind 2012 werd een vijftal parkeergaragefondsen opgezet met een totaal investeringsvolume van € 80 miljoen. Vanaf 2016 is de beleggingsstrategie tevens gericht op woonzorg concepten voor ouderen als snel groeiende niche binnen de woningmarkt.

Door Redactie | Gepubliceerd op 12 januari 2017

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email