Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Holland Immo Group sluit herfinancieringen af van 160 miljoen euro

Holland Immo Group heeft voor zeven van haar Nederlandse vastgoedfondsen herfinancieringen afgesloten van Manfred Kühlin totaal 160 miljoen euro. De door Propertize B.V. geherfinancierde vastgoedportefeuilles bestaan voor vier vijfde deel uit Nederlandse woningen en voor een vijfde deel uit Nederlandse winkels. De overeengekomen looptijd is vijf tot zeven jaar.

Manfred Kühl, directievoorzitter: “We hebben door de huidige kapitaalmarkt tegen gunstige rentecondities kunnen herfinancieren, hetgeen extra ruimte biedt voor aflossingen. Samen met een actief portfoliobeheer creëert dit de komende jaren waarde voor onze beleggers, waarbij de woningportefeuilles extra kunnen profiteren van huurstijgingen en het aantrekken van de koopwoningmarkt. Deze vertoont met name in het startersegment de eerste lichtpuntjes van herstel. De benodigde meerderheidsbesluiten van de participanten per individueel fonds leverden nagenoeg unanimiteit op. Door deze middellange termijn herfinancieringen kunnen we onze strategie van verdere waardecreatie op fondsniveau in alle rust continueren.”

Holland Immo Group is een aanbieder van vastgoedparticipaties en heeft sinds 2001 in totaal 27 fondsen geïnitieerd met een totaal investeringsvolume van 770 miljoen euro. Sinds 2008 is Holland Immo Group actief met het initiëren van Duitse winkelfondsen en is een negental Duitse winkelfondsen met een gezamenlijk investeringsvolume van 240 miljoen euro opgezet. In samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren werd vanaf december 2012 een drietal parkeergaragefondsen geïnitieerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Kühl.

Eindhoven, 17 april 2014

mr. Manfred Kühl MRICS
Directievoorzitter
Holland Immo Group B.V.
Tel. +31 40 2352635

Door Redactie | Gepubliceerd op 23 april 2014