Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Holland Immo Group primeur in Nederland met fondsrating Scope Analysis

Winkelvastgoedfonds Duitsland 5 NV, recentelijk gelanceerd door Holland Immo Group, is het eerste beslotenvastgoedfonds in Nederland dat door het Duitse ratinginstituut, Scope Analysis, is voorzien van een fondsrating. Ze gaat vergezeld van een verfijnde modelmatige analyse van de verwachte rendementen en de risico’s. Met een A-Investment-rating scoort het fonds hoog. “Wij zijn zeer verheugd met deze fondsrating”, zegt Manfred Kühl, directievoorzitter van Holland Immo Group.

“De fondsrating door dit onafhankelijke en professionele instituut geeft een kwaliteitsoordeel over deze beleggingspropositie. De komst van Scope Analysis naar Nederland zal een belangrijke bijdrage leveren aan verdere professionalisering van de sector en kwaliteit van beleggingsproposities. ivermectine vente en ligne De fondsrating stelt beleggers en vermogensbeheerders beter in staat een verantwoorde beleggingsbeslissing te nemen en fondsen met elkaar te vergelijken. Het is daarom goed dat inmiddels een aantal andere grote aanbieders in Nederland zich heeft verbonden nieuwe fondsen te laten analyseren door Scope Analysis. how do you get ivermectin Die ratings zitten er nu ook aan te komen”. Aan de fondsrating van Holland Immo Group is ook een managementrating gekoppeld, waardoor de organisatie eveneens van een kwaliteitslabel wordt voorzien.

Scope Analysis www.scope-analysis.nl is onderdeel van Scope Group, dat in Duitsland een leidende speler is op het gebied van het analyseren en beoordelen van beleggingsfondsen, niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen, en andere beleggingsfondsen en -producten. De beleggingsproducten die Scope Group jaarlijks analyseert vertegenwoordigen een waarde van ruim 230 miljard euro. Sinds kort is Scope Netherlands vanuit Amsterdam operationeel. ivermectina preo ultrafarma bula

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Kühl.

Manfred Kühl
Directievoorzitter
Holland Immo Group B.V.
Tel. +31 40 2352635

Lees ook artikel: Onafhankelijke rating voor niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen.

Door Redactie | Gepubliceerd op 10 november 2011