Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Holland Immo Group plaatst zesde Duits winkelfonds

Na de eerdere plaatsing van vijf Duitse winkelfondsen in 2010 en 2011 heeft de in Eindhoven gevestigde Holland Immo Group nu haar zesde Duitse winkelfonds, Winkelfonds Duitsland 6 NV succesvol geplaatst. Dit fonds belegt in de financiering van twee nieuwe Duitse winkelcentra, in totaal 19 miljoen euro, voor de dagelijkse boodschappen (food en non-food). De centra worden direct gekocht van de ontwikkelaar.

De vastgoedportefeuille bestaat uit twaalf winkels, een politiebureau van de deelstaat Nordrhein-Westfalen en een geldautomaat verspreid over twee binnenstedelijke, centraal gelegen locaties in Bonn en Hemer in Duitsland. Als totaalrendement wordt 9,5 procent per jaar verwacht, als direct rendement 7,8 procent per jaar. Holland Immo Group geeft aan dat 95 procent van de huurstroom afkomstig is van grote ketens waaronder EDEKA, Lidl, C&A en DM.

Holland Immo Group heeft al voor 200 miljoen euro in winkels en winkelcentra in Duitsland geplaatst. De organisatie is in 2001 opgericht, telt inmiddels 14 professionals en heeft 22 fondsen geïnitieerd met een investeringsvolume van in totaal ruim 693 miljoen euro.

Door Redactie | Gepubliceerd op 20 juli 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email