Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Holland Immo Group introduceert, met succes, vijfde parkeergaragefunds

parkeergarageSlechts nieuws voor beleggers die de boot hebben gemist. Goed nieuws voor Holland Immo Group. Begin juni heeft de fondsbeheerder de vijfde editie van Parking Fund Nederland geïntroduceerd. De emissie was een groot succes en binnen een week waren alle aandelen in het fonds van hand gegaan.

Met de emissie was een bedrag van € 12,1 miljoen gemoeid. Dit volume werd verdeeld over participaties van € 10.000. Het totale volume van de fonds dat samen met Reyersen van Buuren is opgezet bedraagt € 22,6 miljoen.

De nieuwe Parking Fund is opgebouwd uit drie objecten: de Amsteltower in Amsterdam, Amstelstation (171 parkeerplaatsen, 15 jaar lease), de Fenixloods I in Rotterdam, Katendrecht (227 parkeerplaatsen, 20 jaar lease) en de Malieveld in Den Haag (600 parkeerplaatsen, 30 jaar lease). De huurders zijn APCOA en Q-Park.

Naast de succesvolle parkeergaragefondsen staat Holland Immo Group bekend om haar investeringen in Duitse winkellocaties. Sinds 2001 heeft de aanbieder van vastgoedparticipaties 32 fondsen opgestart. Deze fondsen hebben een totaal investeringsvolume van 880 miljoen. Sinds 2016 investeert Holland Immo Group ook in zorgvastgoed.

Door Redactie | Gepubliceerd op 1 juli 2016

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email