Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Het magazine voor vastgoed beleggers

Vastgoedvergelijker.nl E-magazineHet nieuwe Vastgoedvergelijker.nl E-magazine staat deze maand, zoals u mag verwachten, weer boordevol nieuws, research, columns en bedrijfsreportages.

Westplan Investors introduceert in de loop van september een fonds wat belegt in seniorenwoningen in Nederland. Met Patrick van Harderwijk van Westplan blikken we alvast vooruit.

Rogier Hentenaar, hoofdredacteur van Vastgoedjournaal.nl, buigt zich in zijn column over waarom Corio Batavia Stad niet gaat kopen.

Rijnvast introduceert een zorgfonds in Duitsland en legt ons uit waarom de Duitse zorgmarkt interessant is om in te investeren.

John Kuik, directeur van de STV, geeft ons deze maand het zevende aandachtspunt waar de vastgoedbelegger op moet letten voordat hij in een vastgoedfonds investeert. Aandachtspunt zeven: de impact van bepaalde financieringsrisico’s wordt onderschat.

Ook leest u dat de AFM vastgoedfondsaanbieders aanmoedigt een prospectus te publiceren en start hiervoor een gratis cursus.

Annexum heeft een nieuwe commercieel directrice aangesteld: Lilian ter Doest. Huib Boissevain legt u uit wat Ter Doest voor functie gaat bekleden.

Tot slot, Gerdo de Jager van Beurswaage Fondsanalisten geeft in zijn maandelijkse researchcolumn zijn mening over de leegstand in kantoormeters.

Wilt u het Vastgoedvergelijker.nl E-magazine ook iedere maand ontvangen? Meld  dan hier aan.

 

Door Redactie | Gepubliceerd op 7 september 2011