Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Haagse vastgoedmarkt actief op zoek naar oplossingen leegstand

Den Haag is sterk in beweging op vastgoedgebied. كيفيه لعب البوكر Ruim 160 deelnemers bezochten vorige week dinsdag de themabijeenkomstDenHaag_1 Grootschalig vs. Kleinschalige Leegstand, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Bedrijvencentra/Business Centers en Economische Ontwikkelingen in samenwerking met de gemeente Den Haag. Tijdens deze middag werd er gesproken over oplossingen om leegstand aan te pakken.

De stad heeft te maken met ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Zo brengt het RVB, de vastgoedtak van het Rijk, grootschalig vrijgekomen overheidsgebouwen op de markt. لعب قمار حقيقي En stoten corporaties bedrijfsmatig vastgoed af, omdat dit volgens de nieuwe regelgeving niet tot hun primaire kerntaak behoort. Beide ontwikkelingen zijn van invloed op de wijkeconomie en de opnamecapaciteit van beschikbare vierkante meters.

Leegstand aanpakken
Den Haag zoekt actief naar oplossingen om vraag en aanbod te matchen. Om in de tussenliggende periode kraak en verloedering tegen te gaan worden lege gebouwen vaak tijdelijk antikraak beheerd. Een andere aanpak van leegstand is conceptmatige transformatie of herbestemming, tijdelijk of definitief. موقع 888 Getransformeerde bedrijvencentra/business centers kunnen aantrekkelijk zijn voor het economisch klimaat in een stad.

Door Redactie | Gepubliceerd op 2 november 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email