Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Groenewijck Vastgoed CV krijgt ‘A-‘ rating van Scope Analysis

Scope Analysis voorziet Groenewijck Vastgoed CV, een initiatief van Duinweide Investeringen, van een ‘A-‘ investment rating. Het vastgoedfonds scoort daarmee goed.

Investment grade

Groenewijck Vastgoed CV biedt beleggers de mogelijkheid te investeren in supermarkten verspreid over Nederland, zij het uitsluitend buiten de Randstad. Het gemiddelde directe rendement over 10 jaar bedraagt naar verwachting 7,9% per jaar. De minimale inleg bedraagt € 100.000. Met de ‘A-‘ rating waardeert Scope Analysis de kwaliteit van dit fonds als goed (investment grade).

Onafhankelijke ratings

De onafhankelijke ratings van Scope Analysis, die vergezeld gaan van uitgebreide analyses, geven beleggers inzicht in de belangrijkste risico’s van de beleggingspropositie en de haalbaarheid van de prognoses. De letterwaardering is de resultante van de verhouding tussen verschillende risicofactoren en het daarbij behorende verwachte rendement en risico.

Dat betekent dat fondsen met een hoog verwacht rendement en een laag verwacht risico een hogere waardering krijgen dan fondsen met een laag verwacht rendement en een hoog verwacht risico. Centraal bij de waarderingsmethode staat het neerwaartse risico.

Scope Analysis

Scope Analysis, dat onderdeel uitmaakt van het Duitse Scope Group, is in Duitsland een leidende speler op het gebied van analyse en beoordeling van uiteenlopende beleggingsproducten, variërend van ETF’s tot closed-end beleggingsfondsen. De beleggingsproducten die Scope Group jaarlijks analyseert, vertegenwoordigen een waarde van ruim 230 miljard euro. Scope Netherlands houdt kantoor in Amsterdam en wordt geleid door Gerdo de Jager en Jan-Hein Peek.

Alle Investment Ratings en analyses kunnen worden geraadpleegd op www.scope-analysis.nl.

Door Redactie | Gepubliceerd op 12 december 2011

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email