Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

‘Goed functionerende kantorenmarkt komt dichterbij’

Het gaat langzaam maar het doel van het anderhalf jaar geleden gesloten kantorenconvenant tussen marktpartijen en Leegstand_kantorenoverheden om een goed functionerende kantorenmarkt te creëren, komt dichterbij. Dat schrijft minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu in een voortgangsbrief aan de Tweede Kamer. De oprichting van regionale kantorenfondsen is dan niet meer nodig.

Voor het oprichten van regionale kantorenfondsen – ook wel sloopfondsen genoemd – bestond van meet af aan veel weerstand bij marktpartijen. كازينو قطر Deze fondsen, bedacht door Deloitte en opgenomen in het Kantorenconvenant, moesten lege kantoren opkopen met behulp van verplichte bijdrage van regionale kantooreigenaren.

Maar die fondsen zijn ook niet meer nodig, zo schrijft de minister, omdat de markt steeds meer zijn werk doet. لعب الروليت “De (deels) leegstaande kantoren worden op een meer reële waarde gewaardeerd. Hierdoor wordt transformatie van leegstaande kantoren naar andere functies financieel steeds meer mogelijk”, schrijft zij in de brief. العاب فلوس حقيقية

Het komend half jaar wordt bekeken of er ‘nadere acties’ nodig zijn om het proces van gezondmaking van de kantorenmarkt te versnellen.

Door Redactie | Gepubliceerd op 21 november 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email