Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Fondsenaanbieder Annexum verhuurt aan Digidentity in The Globe

Fondsenaanbieder Annexum sluit voor The Globe Den Haag C.V. een huurovereenkomst voor ca. 430m² additionele kantoorruimte met Digidentity B.V. The Globe, waar het nieuwe flexibele verhuurconcept FlexOffiZ is uitgerold, is direct gelegen aan station Hollands Spoor aan de Waldorpstraat 11-17 in Den Haag. Digidentity is reeds huurder in het multifunctionele kantoorgebouw en biedt oplossingen voor veilige, digitale communicatie tussen personen, bedrijven en overheid. Middels deze transactie is het gehuurde oppervlak nu uitgebreid naar ca. 650m².

Over The Globe
The Globe Den Haag C.V. is een gecombineerd winkel-, kantoor- en leisurecomplex direct gelegen aan het Hollands Spoor in Den Haag. The Globe verhuurt aan een twintigtal huurders waaronder Royal HaskoningDHV (ca 4.800m²), Bever (ca. 3.000m²) met Europa’s grootste ijsklimwand, Regardz (ca. 2.000 m²), fietsenwinkel Struijk (ca 1.500 m²) en fitnessgelegenheid Fit All Day. De totale oppervlakte van dit winkelcentrum bedraagt bijna 7.500m². De kantoren, waarbinnen het nieuwe flexibele verhuurconcept FlexOffiZ is uitgerold, zijn onderverdeeld in zowel standaard als loftkantoren en kennen een totale oppervlakte van circa 16.500 m².
 
Over FlexOffiZ
FlexOffiZ is een vernieuwend flexibel kantorenconcept waarbij volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services worden aangeboden voor een all-in prijs aan starters, zzp-ers en andere professionals. FlexOffiZ biedt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als het ware een flexibele schil. FlexOffiZ heeft in totaal elf locaties. Deze bevinden zich in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Naarden, Den Haag, Ede, Groningen, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam.
 
Over Annexum
Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ. 

Door Redactie | Gepubliceerd op 4 juli 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email