Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Financiers van vastgoed zijn bereid om meer risico’s te nemen

kantorenmarktVolgens het CBRE lopen verschillende financiers van vastgoed warm voor Nederlands vastgoed. رهان الخيل De concurrentiestrijd tussen internationale en nationale banken, verzekeraars, schuldfondsen en andere financiers loopt hoog op. De mate van investeringen nemen om deze reden dan ook alsmaar toe. كازينو888 Ook zijn de financiers bereid om meer risico’s te nemen en te investeren in niet-traditioneel vastgoed.

Voor de vastgoed objecten die onder het prime-segment vallen hebben de grote banken zoals ING, ABN Amro en de Deutsche Bank hun marges naar beneden aangepast en hun LTV omhoog bijgesteld. بينجو لعبة Door deze maatregelen is ook de maximale hoogte van een vastgoedlening toegenomen. ABN Amro en ING stonden onder andere garant voor een lening van 240 miljoen euro aan Merin voor de aanschaf van een reeks kantoorpanden in het secundaire segment.

Het animo van banken voor minder grote of meer ingewikkelde transacties is ook toegenomen waardoor het voor projectontwikkelaars makkelijker is om bouwprojecten op te starten en het eenvoudiger wordt voor gebruikers van huurpanden om vastgoed over te kopen van de huidige eigenaar.

Door Redactie | Gepubliceerd op 11 april 2016

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email