Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Eindejaar finale Westplan

VALKENBURG ZH – Nog net voor het einde van het jaar heeft Westplan 2 complexen verkocht. Accent Bellevue in Nashville en Mariner Grove in Savannah hebben bovengemiddelde rendementen voor de investeerders opgeleverd.

Een belangrijke voorwaarde voor de verkoop van deze complexen, 642 woningen in totaal, was het bereiken van een minimale bezetting van 90%. “Ondanks dat de verwachting was dat we met de huidige verhuursnelheid aan dit percentage zouden komen, was het een spannende finale zo vlak voor het einde van het jaar”, zegt Taco Ulrich – directeur Westplan Investors.

Investeerders, die in het project Mariner Grove participeerden, hebben bruto 1,9 keer hun inleg teruggekregen binnen 3 jaar.

Ook het project Accent Bellevue is ruim binnen het geplande tijdsbestek van 3 jaar afgerond. Hierbij haalde het winstgerechtigde eigen vermogen, voor Amerikaanse belasting, ruim 2,2 keer haar inleg.

Een uitstekend resultaat voor beide investeringen dat beduidend hoger ligt dan de oorspronkelijke prognoses uit 2015.

eindejaar finale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accent Bellevue (Nashville) is eind december verkocht.

Al met al was 2017 een goed jaar met de verkoop van 7 huurwoningcomplexen in totaal. Westplan is momenteel op 3 locaties nieuwe huurwoningen aan het bouwen: Atlanta, Athens en Savannah, allemaal in de “thuisstaat” Georgia. Voor komend jaar heeft Westplan nog ruim 600 nieuwe woningen in de planning.

Over Westplan Investors

Westplan Investors investeert al meer dan 20 jaar samen met andere ondernemers in huurwoningprojecten in het zuidoosten van de VS om een bovengemiddeld rendement te behalen. In totaal bezit Westplan circa 3.500 huurwoningen en circa 50.000 m2 commercieel vastgoed in de VS. Hiermee is Westplan een van de grootste niet-beursgenoteerde vastgoedinvesteerders van Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Taco Ulrich op telefoonnummer +31 (0)252 433 455 of info@westplan.nl. Of bezoek de website: Westplan.nl.

Door Redactie | Gepubliceerd op 31 januari 2018

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email