Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

ECC Invest wint Award Beste Vastgoedfonds Aanbieder 2011 Publieksprijs

Participatiefondsaanbieder ECC Invest heeft de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2011 uitgereikt gekregen op het druk bezochte vastgoedfondsendebat van Vastgoedjournaal in Amsterdam. ECC Invest is door de belegger het hoogst gewaardeerd en won de Award. Overige overgebleven kandidaten waren: Synvest, Holland Immo Group, Woon-Winkel Fonds en Kadans Vastgoed.

De directie van ECC Invest kreeg de Award uitgereikt uit handen van Nick Blom van Vastgoedvergelijker.nl. Blom in zijn toespraak: “ECC Invest weet zich in deze roerige tijden uitstekend te profileren bij haar beleggers. En de open communicatie naar haar beleggers toe, zal daarbij ongetwijfeld een belangrijke rol spelen. ECC Invest richt zich met name op de groeimarkten in Zuidoost Azie, en dan met name Thailand en Vietnam, en hoopt in December 2012 haar grootste project in deze regio, de Promenada Resort Mall in Chiang Mai, Thailand, op te leveren.

De Award, een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl kwam tot stand door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep. Daarnaast kon er via de websites van Vastgoedjournaal en Vastgoedvergelijker gestemd worden wat leidde tot een tiental genomineerde fondsaanbieders waaronder de uiteindelijke winnaar ECC Invest.

Door Redactie | Gepubliceerd op 10 april 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email