Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

ECC Invest installeert nieuwe Raad van Commissarissen

Vastgoedontwikkelaar ECC Invest heeft een nieuwe Raad van Commissarissen geïnstalleerd, bestaande uit Dion L.J. Heijmans (voorzitter), mr. Leo Wallinga en mr. Hans Eric Jansen. De drie commissarissen hebben ieder jarenlange, specifieke ervaring die aansluit bij de strategische doelstellingen van de onderneming. ECC Invest is onderdeel van de ECC Groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling van vastgoedprojecten in opkomende economieën. ivermectin for covid 19 2021

Commissaris Dion Heijmans legde in 1989 de basis voor de ECC Groep, dat als een van de eerste vastgoedmaatschappijen in het post-communistische Polen actief was. Hij ontwikkelde er een succesvol portfolio aan retail-, kantoor- en residentieel vastgoed. ivermectin 3mg tablets for dogs In 2006 breidde ECC haar activiteiten uit naar Aziatische groeimarkten zoals Thailand en Vietnam. Als grondlegger van de onderneming is Dion Heijmans nog altijd nauw betrokken, als investeerder in projecten van de ECC Groep en als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Mr. Leo Wallinga was bijna twintig jaar partner bij Ernst & Young. Als fiscaal jurist leidde hij één van de grootste afdelingen op dit vakgebied en was hij verantwoordelijk voor de fiscale structurering en begeleiding van nationale en internationale vastgoedtransacties. Zijn expertise zal ECC Invest helpen bij het ontwikkelen en optimaal organiseren van nieuwe fondsen in binnen- en buitenland, om verdere groei van het bedrijf te ondersteunen.

Mr. Hans Eric Jansen heeft een grote staat van dienst in de financiële en vastgoedsector. Hij was onder meer managing director Corporate Finance bij Citibank London, voorzitter van de Raad van Bestuur van Delta Lloyd en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rodamco Asia. Mede dankzij deze laatste functie beschikt hij over waardevolle kennis van de Aziatische markten waar ECC Invest actief is.

CEO Tjeert Kwant van de ECC Groep omschrijft de nieuwe RvC als een “evenwichtige mix van deskundigheid en ervaring. Het stemt ons zeer tevreden dat we commissarissen van dit niveau hebben kunnen aanstellen. Ze vertegenwoordigen een schat aan vastgoedervaring met ondernemerschap, financiële expertise en kennis van de groeimarkten waar we ons op focussen.”

Over ECC Invest
ECC Invest is gespecialiseerd in de financiering en ontwikkeling van vastgoed in opkomende markten, zowel voor retail, kantoren als residentieel gebruik. ECC Invest is onderdeel van de ECC Groep, met vestigingen in zeven landen en regionale hoofdkantoren in Centraal-Europa en Zuidoost-Azië. us fda ivermectin De onderneming onderscheidt zich met sterke lokale aanwezigheid, door zelf te participeren in haar ontwikkelingsprojecten en door ook na oplevering nauw betrokken te blijven, als investeerder en bij het beheer en de exploitatie. Het ECC-portfolio vertegenwoordigt investeringen ter waarde van meer dan 500 miljoen euro, waarvan ongeveer 200 miljoen euro aan lopende projecten.

Door Redactie | Gepubliceerd op 18 april 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email