Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Duinweide koopt supermarktcomplex Bemmel

Duinweide Investeringen NV heeft van het beursgenoteerde Vastned Retail NV een supermarktcomplex te BemmelDuinweide_Investeringen aangekocht voor plaatsing in Parkwijck Vastgoed CV. De CV is aangegaan waarbij een verwacht direct rendement wordt behaald van 6,8% (gemiddelde over 10 jaar). Duinweide biedt hiermee een defensieve belegging aan voor derden.

Het object betreft een langjarig verhuurde Jumbo-supermarkt met 4 aangrenzende winkelunits in Bemmel van ruim 2.000 m2. Het object is volledig verhuurd. De exploitant van de supermarkt neemt ook deel in deze CV en heeft een huurgarantie voor de overige winkelunits afgegeven. Het beleggingsfonds is geruisloos door Duinweide geïntroduceerd en was reeds dubbel overtekend voordat de plaatsing was gestart. De belegging heeft een verwachte looptijd van 5 tot 10 jaar.

De aankoop past in het selectiebeleid waarbij Duinweide zich richt op “supermarkten van de toekomst”. Hierbij spelen factoren zoals ruime afmetingen, goede parkeervoorziening en een sterk verzorgingsgebied. Duinweide is zeer actief met nieuwe fondsinvesteringen en dit is het vijfde fonds in korte tijd. In alle fondsen participeert zij zelf ook mee. Voor Duinweide hebben opgetreden De Keijzer Nipius & Co Accountants BV, Rechtstaete Vastgoedadvocaten & Belastingadviseurs BV en AKD NV.

Duinweide Investeringen NV is een vastgoedfondsaanbieder die gespecialiseerd is in beleggingen van supermarkten en winkelcentra. Aankopen worden door Duinweide op eigen risico aangegaan (garantie directie) waardoor scherp acquisitie wordt uitgevoerd. Te allen tijde vindt levering plaats direct aan de CV en Duinweide belegt mee in de fondsen die zij initieert.

Door Redactie | Gepubliceerd op 30 januari 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email