Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

CV-aanbieder Sectie5 koopt Jumbo-supermarkten in Tilburg en Zwolle

Participatiefondsaanbieder Sectie5 Investments NV heeft een Jumbo-supermarkt met vier dagwinkels in Tilburg JumboZwolleverworven, alsmede een Jumbosupermarkt in Zwolle. De aankopen zijn bedoeld voor het nieuwste fonds Willemstede Vastgoedfonds.

Het fonds is in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren bv opgezet. Voor dit beleggingsfonds met een omvang van € 12.700.000 werd, ondanks de vakantieperiode, in korte tijd een eigen vermogen opgehaald van € 5.700.000. De aankoop is conform de strategie van Sectie5 om een portefeuille op te bouwen met supermarkten en (wijk)winkelcentra.

Willemstede Vastgoedfonds is het eenentwintigste fonds dat Sectie5 opricht. De beleggingsportefeuille is gegroeid naar ruim €260 miljoen.

Namens Sectie5 traden AKD advocaten en notarissen en Brands Advocaten op als juridisch adviseur. AKD trad tevens op als notaris. Rechtstaete adviseerde op fiscaal gebied en Deloitte als accountant. Bij het object in Zwolle trad als aankopend makelaar Wouters Makelaars op.

Door Redactie | Gepubliceerd op 11 september 2013