Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Crowdfunding helpt Unibail aan nieuwe winkelhuurders

Dankzij de hulp van crowdfunding komen er twee filialen van de duurzame cadeauwinkel WAAR bij. De actie Waarcadeauwinkelmet crowfunding – waarbij geld bij het publiek wordt gehaald – leverde zelfs zoveel op, dat er niet één, maar drie nieuwe winkels geopend kunnen worden. De eerste twee openen in april hun deuren in Stadshart Zoetermeer en Citymall Almere. Beide centra zijn eigendom van Unibail-Rodamco.

Bij WAAR worden fairtrade en duurzame cadeauartikelen uit de hele wereld verkocht. Alle producten in de collectie hebben een duurzaamheidskeurmerk. Ook in de winkel zelf staat duurzaamheid centraal; er wordt gebruik gemaakt van FSC hout en gerecycled karton voor de inrichting en de cadeautjes worden ingepakt in gerecycled fairtrade papier. De winkels in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer zijn de 11e respectievelijk 12e winkel van WAAR. Alle winkels van WAAR worden deels gefinancierd door het publiek zelf. WAAR zet hiervoor crowdfunding in. Eind vorig jaar ging er een nieuwe campagne van start voor de opening van de 11e winkel. De respons was echter vele malen groter dan verwacht. Binnen 5 dagen was het doelbedrag van €25.000 al bereikt, en na 60 dagen stond de teller op €83.200! Genoeg voor drie nieuwe winkels. De nieuwe winkels in Zoetermeer en Almere openen in april en hebben straks een oppervlakte van 123m2.

Victoria van Keulen, Head of Marketing van Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Zoetermeer en Citymall Almere: “We zijn erg blij met de komst van WAAR. “Een winkel die pas opent als het publiek er brood in ziet, dat moet wel een succes worden. We bieden met WAAR ook een mooie aanvulling op ons bestaande winkelaanbod. Hun producten zijn leuk, origineel en dragen bij aan een betere wereld. We hopen dan ook op veel enthousiaste bezoekers!”

Door Redactie | Gepubliceerd op 14 april 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email