Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Chalet Group gaat strategisch partnerschap aan met FlexOffiZ

FlexOffiZ, het flexibele verhuurconcept van Annexum, gaat een strategische samenwerking aan met Chalet Group. Op zeven kantoorlocaties van Chalet Group wordt vanaf eind dit jaar het FlexOffiZ-concept uitgerold. Door de samenwerking breidt FlexOffiZ haar netwerk uit van veertien naar eenentwintig locaties met als resultaat vrijwel volledige dekking in Nederland. De eerste locatie van Chalet Group die onder de FlexOffiZ-vlag opent, is in Eindhoven op de Luchthavenweg 99. Daarna volgen snel locaties in Breda, Gouda, Groningen, Rotterdam, Venlo en Zwolle. Zzp-ers, het MKB maar ook grotere organisaties kunnen hierdoor in vrijwel heel Nederland eenvoudig maatwerk huisvesting vinden zonder aan lange huurcontracten vast te zitten.

Onverminderde vraag naar flexibel huren

Olle van Alphen, directeur Annexum: “Wij hebben begin dit jaar FlexOffiZ in het leven geroepen om te voldoen aan de groeiende vraag van de klant naar meer flexibele huurovereenkomsten. Die vraag is onverminderd groot en daarom zijn we erg blij met deze nieuwe samenwerking en uitbreiding van ons netwerk. We bieden hierdoor nog meer ondernemers, starters, zzp-ers, maar ook grotere organisaties de mogelijkheid om makkelijker in te spelen op veranderende marktomstandigheden door flexibel bij ons te huren voor een all-in prijs.”

Creatieve invulling kwalitatief vastgoed

Tijn Rademakers, commercieel directeur van Chalet Group: “In de huidige markt zoeken wij continu naar de beste invulling van ons kwalitatieve vastgoed. We zijn er van overtuigd dat we met het flexibele verhuurconcept dat FlexOffiZ heeft neergezet de invulling hebben gevonden die de komende jaren zal leiden tot een goede bezettingsgraad.”

Het FlexOffiZ-netwerk

Voor een FlexOffiZ-plek kunnen huurders vanaf € 200,- per werkplek per maand op de volgende locaties terecht:

Amersfoort, Amsterdam Centrum, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Oost, Breda, Den Haag, Ede, Gouda, Groningen (voetbalstadion Euroborg), Groningen, Eindhoven Science Park, Eindhoven Airport, Maastricht, Naarden, Rotterdam Waalhaven, Rotterdam Brainpark, Rotterdam Airport, Utrecht, Venlo, Zwolle Centrum en Zwolle.

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is een vernieuwend flexibel kantorenconcept waarbij volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services worden aangeboden voor een all-in prijs aan starters, zzp-ers en andere professionals. FlexOffiZ biedt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als ware het een flexibele schil. FlexOffiZ heeft in totaal negentien locaties. Deze bevinden zich in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Ede, Gouda, Groningen, Eindhoven, Maastricht, Naarden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. www.flexoffiz.nl / @FlexOffiZ

Over Chalet Group

Chalet Group is een jonge en professionele vastgoed belegger en manager, gestructureerd ten behoeve van een particuliere investeerder/familie. Opgericht in 2009 en in minder dan een jaar is zij uitgegroeid tot één van de grootste private vastgoedbedrijven. Het bedrijf is actief vanuit Amsterdam, bestaande uit een team van zeer ervaren en hoogopgeleide vastgoed professionals. Veel van de property management taken zijn uitbesteed aan “best in Class” derden.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund. www.annexum.nl / http://twitter.com/annexum_huib

Door Redactie | Gepubliceerd op 26 november 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email