Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

CBRE Global Investors nieuwste partner TIAS VastgoedLAB

CBRE Global Investors treedt per 1 september 2014 toe als nieuwe partner binnen het vastgoedLAB, het kenniscentrum van Dirk-BrounenTIAS School for Business and Society. In het vastgoedLAB gaan zij werken aan de co-creatie en verspreiding van nieuwe vastgoedkennis, samen met de wetenschappers van TIAS (Universiteit van Tilburg) en de zittende partners Amvest, FGH Bank, PGGM en PwC. Met de inbreng van CBRE Global Investors komt er extra aandacht voor onderwerpen als risicomanagement en internationale vastgoedstrategieën.

“CBRE Global Investors kent een lange traditie van research en market intelligence waarmee wij onze investeerders wereldwijd bedienen. Vandaar dat wij met volle overtuiging met het vastgoedLAB zullen werken om onze waardevolle vastgoedkennis samen uit te bouwen. In een vastgoedmarkt waar verandering aan de orde van de dag is, is diepe kennis en een open vizier een enorme meerwaarde”, aldus Pieter Hendrikse, CEO van CBRE Global Investors EMEA.

“Wij zijn bijzonder trots op de toetreding van CBRE Global Investors binnen ons LAB,” aldus prof. dr. Dirk Brounen (foto), oprichter van het vastgoedLAB. “Met CBRE Global Investors versterken wij ons met een internationale speler, die bekend staat om haar nieuwsgierige honger naar feitelijke kennis. In die nieuwsgierigheid kunnen wij elkaar versterken. Zo zullen wij de komende jaren samen optrekken in diverse onderzoeken op relevante vastgoedvragen, zodat er nieuwe inzichten over het investeren in vastgoed kunnen worden gedeeld via onze website en webinars.”

Door Redactie | Gepubliceerd op 7 augustus 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email