Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Cash beoordeling Woon-Winkel Fonds

Naar aanleiding van een aanbevelingsbrief van een branchegenoot heeft Corné van de Sande voor het magazine CASH een beoordeling gemaakt van Woon-Winkel Fonds en deze gehonoreerd met het cijfer 7. CASH is met ruim 60.000 lezers het grootste financiële magazine van Nederland.

In de beoordeling werden onder andere de drievoudige risicospreiding, gunstige resultaten sinds de oprichting in 1995 en de positieve resultaten in de crisisjaren van 2008 en 2009 meegenomen. Corné van de Sande heeft deze zaken tegen het licht gehouden en geconcludeerd dat de risicospreiding geloofwaardig is en de rendementen aantoonbaar goed zijn geweest, ook in tijden dat er aanleiding was om mindere rendementen te verwachten. Een ander pluspunt is de jaarlijkse verhandelbaarheid op intrinsieke waarde.

Het artikel staat vermeld in de nieuwste uitgave van CASH (ligt nu in de winkel), nummer 1/2 , jaargang 16, februari 2011 op pagina 49 en tevens als column van Corné van de Sande op de website CASHCOW www.cashcow.nl/column.php?id=1805

Woon-Winkel Fonds is een fonds voor gemene rekening en belegt in winkels (70%) en woningen (30%) verspreid over Nederland. Het gemiddeld rendement sinds 2000 bedraagt 6,7%. Over de jaren 2009 en 2010 is 6% rendement uitgekeerd. Het fonds biedt de mogelijkheid om één keer per jaar toe- en uit te treden tegen intrinsieke waarde, instappen kan al vanaf € 5.000. Het fonds kent een stallingsfaciliteit met een aantrekkelijke rente van 4%, om gedurende het jaar in te kunnen stappen.

Voor meer informatie met betrekking tot Woon-Winkel Fonds kunt u contact opnemen met Murk Vlietstra, marketing manager op telefoonnummer 0341-438610, per e-mail (mvlietstra@woonwinkelfonds.nl) of de website bezoeken (www.woonwinkelfonds.nl)

Door Redactie | Gepubliceerd op 2 maart 2011

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email