Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Bouwinvest belegt in vrije sectorappartementen Zuidas van AM

Op de Amsterdamse Zuidas is gestart met de bouw van twee gebouwen met huurappartementen in de vrije sector op de Kop Rivers_1Zuidas: Rivers. De in totaal 75 appartementen worden gerealiseerd door AM en in belegging genomen door Bouwinvest, namens het Bouwinvest Residential Fund.

Rivers is het eerste appartementencomplex op de locatie Kop Zuidas. success of ivermectin for demodex mites Voor dit gebied is door de gemeente, Studioninedots en AM een Welstandsparagraaf opgezet die de kaders aangeeft voor alle ontwikkelingen in het Kop Zuidas-project. ivermectin feather mites chickens

Het complex bestaat uit twee gebouwen van elk 8 etages. De woningen hebben een oppervlakte tussen de 69 en 105 m2, een eigen berging in de woning en een gezamenlijke fietsenstalling in de ondergrondse parkeergarage, met 51 parkeerplaatsen. De planning is dat het complex eind 2015 wordt opgeleverd.

Goed imago
Michiel de Bruine, hoofd asset management woningen Bouwinvest: “Wij investeren in verschillende complexen met vrije sector appartementen in Amsterdam, bijvoorbeeld in het Eenhoorngebied, Overhoeks en de Houthaven. Rivers is een mooie aanvulling op onze bestaande portefeuille omdat het complex gelegen is aan de zuidzijde van de stad, in een gebied met een goed imago. Met bijna 1000 woningen in aanbouw in Amsterdam voorzien we in een enorme behoefte aan vrije sector huurwoningen voor nu en in de toekomst in Amsterdam.”

Aansluiten op de wensen
Ronald Huikeshoven, directeur AM Noordwest: “Onze aanpak voor Rivers is gebaseerd op het Business Model ‘I AM YOU’ van AM, waarbij ontwikkeld wordt op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie met zowel particulieren als beleggers. Voor Rivers heeft dit geresulteerd in een woongebouw dat aansluit op de wensen van de huurders van Bouwinvest en de ambities van projectbureau Zuidas. como tomar o medicamento ivermectina de 6mg

De appartementen zijn ontworpen door Studioninedots en worden gebouwd door BAM Woningbouw Alkmaar.

Door Redactie | Gepubliceerd op 18 november 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email