Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Boekhandel Westerhof huurt in Zwolle bij Annexum

Fondsenaanbieder Annexum sluit voor Super Winkel Fonds per 1 maart 2012
een nieuwe huurovereenkomst voor een periode van 10 jaar voor 412m² met Boekhandel Westerhof. De boekhandel, met ruim een eeuw historie en een positie in de top 10 van Libris voor haar webshop, verhuist van de Weeshuisstraat naar Maagjesbolwerk vanwege de passantenstroom en bereikbaarheid. In het complex, welke in eigendom is van Super Winkel Fonds, zijn onder andere een MediaMarkt en een grote Q-park Parkeergarage gevestigd. Muller Bedrijfs Onroerend Goed heeft Annexum in deze transactie begeleid.

Rob van Gool, directeur winkelvastgoed Annexum: “Wij zijn verheugd met Boekhandel Westerhof als nieuwe huurder in Maagjesbolwerk. Deze boekhandel onderscheidt zich en gaat mee met z’n tijd. Door het gebruik van Twitter, Facebook en meer aandacht voor bijvoorbeeld e-readers speelt Westerhof actief in op veranderingen. Dat toont ook hun positie met de webshop in de top 10 van Libris aan. Daarnaast bieden zij gratis Wi-Fi aan in hun winkels en werken zij met QR-codes. Kortom Westerhof laat zien klaar te zijn voor de toekomst.”

Over Super Winkel Fonds BV

Super Winkel Fonds BV bestaat uit 24 winkellocaties met 26 supermarkten en bezit een omvangrijke vastgoedportefeuille van circa € 145 miljoen op locaties verspreid door Nederland. Het fonds bezit tevens een viertal middelgrote winkelcentra in Den Haag, Utrecht, Kerkrade en Zwolle.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund.

Door Redactie | Gepubliceerd op 7 februari 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email