Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Sander Hansen

Bezwaar tegen gemeentelijke WOZ-waarde loont!

De kwaliteit van de WOZ-taxaties verschilt sterk per gemeente. Zeventig gemeenten doen hun werk zelfs dermate slecht dat zij onder verscherpt toezicht staan bij het Ministerie van Financiën. Door forse bezuinigingen op de uitvoering van de Wet WOZ blijft de kwaliteit behoorlijk onder de maat.

Eigenaren of huurders van woningen en bedrijfspanden zijn daar direct de dupe van. Een te hoge WOZ-waarde leidt direct tot het betalen van te veel belasting.

Gratis WOZ-bezwaar

De laatste jaren heeft WOZ-Consultants al meer dan 60.000 WOZ-waarden van woningen en bedrijfspanden met succes in waarde verlaagd. Een bezwaarprocedure voor de eigen woning is altijd gratis. Voor overige panden geldt het no cure, no pay principe. De eigen bijdrage is in dat geval slechts 25% van het gerealiseerde belastingvoordeel.

Landelijke dekking

De twintig juristen en ruim zeventig taxateurs van WOZ-Consultants zijn landelijk werkzaam vanuit regiokantoren in Arnhem, Den Haag, Leeuwarden en Etten-Leur. Er is altijd een adviseur in de buurt om uw woning of bedrijfspand zorgvuldig te bekijken.

Direct online aanmelden

Heeft u twijfels over de juistheid van uw WOZ-waarde(n) en wilt u dat onze taxateurs berekenen of u kunt besparen op uw (gemeentelijke) belastingen? Meld u dan direct online aan.

Door Sander Hansen | Gepubliceerd op 16 maart 2015