Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Beursfonds Vastned sluit zestien nieuwe huurcontracten af met winkeliers

Beursfonds Vastned heeft in het tweede kwartaal 16 nieuwe Franse huurovereenkomsten getekend voor in totaal € 1,6 miljoen. Het betreft zowel nieuwe verhuringen als huurvernieuwingen in onder andere Lille en Thoiry. Hoe kijkt Taco de Groot, ceo van Vastned hier tegenaan?

De Groot, Chief Executive Officer van Vastned: “Solide huurovereenkomsten voor onze panden realiseren heeft voor ons de hoogste prioriteit. Ik ben zeer trots op ons Franse team dat veel werk heeft gestoken in de banden met hun huurders, en deze verhuurresultaten tonen aan dat onze panden nog steeds sterk in trek zijn bij zowel bestaande als nieuwe huurders.”

In Lille heeft Vastned de kwaliteit van haar high street portefeuille sterk verbeterd. Met schoenenspecialist Eram is een nieuwe huurovereenkomst getekend voor 318 vierkante meter op Rue Faidherbe 38-44; deze komt bovenop de eerder dit jaar getekende huurovereenkomst met Monop’ in dezelfde straat. Op Place de la Gare 8 heeft Vastned ervoor gekozen een ouderwets restaurant op te splitsen in twee afzonderlijke units en trendy restaurants So Good (98 vierkante meter) en O’Sushi (58 vierkante meter) aan te trekken als nieuwe huurders, waarmee het pand een nieuwe hoogkwalitatieve uitstraling heeft gekregen. Op Rue de la Grande Chaussée, waar Vastned reeds winkels bezit die verhuurd zijn aan luxemerken Louis Vuitton en La Perla, is een sterke nieuwe huurovereenkomst voor 429 vierkante meter gerealiseerd met modeketen Cyrillus. Dit bewijst de aantrekkelijkheid en kwaliteit van deze venue for premium shopping.

In Val Thoiry zijn diverse huurovereenkomsten getekend voor in totaal 2.632 vierkante meter met onder andere schoenenspecialisten France Arno en Eram en sportartikelenwinkel Go Sport. Er is een nieuwe huurovereenkomst gesloten met sportketen Courir en de winkel in Val Thoiry zal worden verplaatst naar een grotere unit die van buitenaf zichtbaar is. Deze wijziging zal de aantrekkelijkheid van Val Thoiry sterk verhogen.

Door Redactie | Gepubliceerd op 21 juni 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email