Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Nick Blom

Foto van Nick Blom Nick Blom is na zijn HBO Makelaardij opleiding, begonnen als woning makelaar in Amsterdam. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar een van de grootste aanbieders van niet-beursgenoteerd vastgoedfondsen van Nederland. Daar is hij gestart als vastgoedmanager (beheer) en uiteindelijk is hij verantwoordelijk geweest voor een commerciële afdeling gericht op particuliere beleggers. Sinds 2009 is Nick directeur van Vastgoedvergelijker.nl en hoofdredacteur van het maandelijkse Vastgoedvergelijker.nl E-magazine.
 
 
Meer artikelen van Nick Blom

Nominaties Beste Vastgoedfonds Aanbieder 2011 bekend.

De genomineerden zullen allen meedingen naar de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2011. De Award is een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl en is een jaarlijks terugkerend evenement. Ook de winnaar van vorig jaar, Kadans Vastgoed, strijdt weer mee voor de Award van 2011. De Award komt tot stand door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep. Vastgoedvergelijker.nl zal de uiteindelijke winnaar van de Award bekend maken. 

Het onderzoek is gericht op de kwaliteit van de dienstverlening door de aanbieders van vastgoedfondsen. Dit wil zeggen hoe tevreden bent u met uw aanbieder? Er wordt niet alleen gekeken naar het behaalde rendement, maar bijvoorbeeld ook naar de informatievoorziening en de afhandeling van klachten. Stuk voor stuk zaken die ook zeker van belang zijn voor een goede relatie met de aanbieder van het vastgoedfonds. Of de dienstverlening van uw aanbieder nog voor verbetering vatbaar is zal haarfijn tot uitdrukking komen in het benchmarkonderzoek. De prijs bestaat uit een trofee en een prijzenpakket.

U kunt uw stem uitbrengen door HIER te klikken.

Vastgoedvergelijker.nl is de grootste onafhankelijke website met het meest complete overzicht van de belangrijkste vastgoedfondsen – zoals vastgoedcv’s, -maatschappen en -obligaties – in Nederland. Maandelijks brengt Vastgoedvergelijker.nl een gratis E-magazine uit met nieuws en achtergrondartikelen over vastgoed beleggen.

Door Nick Blom | Gepubliceerd op 7 december 2011