Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Belegging winkelcentrum te Ijsselstein in korte tijd geplaatst

Gisteren is Hooghwijck Vastgoed CV opgericht en hebben wij namens de CV een kansrijk winkelcentrum van Delta Lloyd Vastgoed gekocht. De beperkte groep van beleggers participeren in de CV met een verwacht rendement van 8,1%. Dit is het gemiddeld directe rendement (over 10 jaar gemeten) uit het directe resultaat (huurinkomsten minus exploitatiekosten). Het fonds is op een voor ons gebruikelijke wijze conservatief berekend waarbij rekening is gehouden met een percentage leegstand en andere mogelijke risico’s zoals rentestijging en onvoorziene kosten.

Ook in dit vastgoedfonds participeren wij zelf mee tot aan het einde van de looptijd voor circa 10%. Verder doen lokaal bekende investeerders voor een substantieel bedrag mee.

Duinweide Investeringen is gespecialiseerd in o.a. supermarkt en retail gerelateerde beleggingen waarin wij naast de stenen grondig de markt- en concurrentiepositie onderzoeken. Wij kopen op eigen risico aan, uitsluitend wanneer er zich kansen voordoen. De traditionele Duinweide proposities kenmerken zich doordat de belegging defensief van karakter is, het bedoeld is voor een beperkte groep van investeerders en dat wij zelf altijd meedoen. De beleggingen liggen uitsluitend op Nederlandse bodem.

Wij zijn inmiddels een intentieovereenkomst aangegaan en zullen binnenkort de kenmerken van ons nieuwe fonds bekend maken. Indien u nieuwsgierig bent dan kunt u hier een eerste indruk zien.

Door Redactie | Gepubliceerd op 16 november 2012