Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Beleggers Hanzevast Fusiefonds stemmen in met verkoop

HanzevastBeleggers Hanzevast Fusiefonds stemmen in met verkoop

De beleggers van Vastgoed Fusiefonds Hanzevast C. ivermectine danger V. hebben vandaag ingestemd met een voorstel om het vastgoed van het fonds de komende jaren te verkopen. Hanzevast zal het verkoopproces zelf gaan leiden. ivermectin tabletta embereknek

Het grootste vastgoedfonds van Hanzevast bestaat uit 32 kantoorpanden, verspreid over steden in heel Nederland met een totale oppervlakte 133.000 m2. De huidige financier wil meewerken aan een verkoopplan waarbij er de komende drie jaar aanzienlijk wordt geïnvesteerd in de vastgoedportefeuille.

Kantorenmarkt

De vraag naar kantoorruimte in Nederland neemt de afgelopen periode toe, vooral als gevolg van de aantrekkende economie. Daarnaast is het aanbod de afgelopen jaren flink afgenomen doordat duizenden meters kantoorvloer zijn getransformeerd in onder meer hotels, woningen en creatieve centra. Door deze combinatie van factoren staat de kantorenmarkt er een stuk beter voor dan een aantal jaar geleden en is het weer mogelijk om gebouwen tegen redelijke prijzen te verkopen.

Verkoopopbrengsten

Door de geplande investeringen zal de aantrekkingskracht van kantoorpanden in het fonds verbeteren. Dat stelt Hanzevast in staat om nieuwe huurders aan te trekken. Een deel van de vastgoedportefeuille wordt gehouden voor een middellange termijn een ander deel zal op de kortere termijn worden verkocht. De beleggers van Vastgoed Fusiefonds Hanzevast C.V. ontvangen als vergoeding een percentage van de gerealiseerde verkoopopbrengsten.

De huurders

Voor de huurders van de kantoren verandert er niets. Hanzevast blijft gewoon beheerder van het fonds en behoudt haar rol als property en asset manager van de gebouwen. ivermectin .1cc per 10 lbs Het vastgoedbedrijf zal daarnaast ook de regie blijven voeren in het verkoopproces.

Door Redactie | Gepubliceerd op 20 februari 2017

Dit bericht is geplaatst in Algemeen.
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email