Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Arcona Property Fund maakt resultaten claimemissie bekend

BeleggingsfondsenArcona Property Fund opende in de periode van 1 november tot 9 november, met een uitoefenperiode tot 11 november, de handel in opties voor een claimemissie van 8,6 miljoen. Het beleggingsfonds dat zich specialiseert in Midden-Europa is zeer tevreden met het behaalde resultaat.

De claimemissie betreft een totale afgifte van 1.726.445 aandelen met een waarde van 5 euro per aandeel voor een totale waarde van 8.632.225 euro. Deze opbrengst wordt samen met een lening van 10,5 miljoen van de Raiffeisen Bank Polska, een verkoperslening van 4,7 miljoen euro en de uitgifte van converteerbare obligaties van 3,5 miljoen gebruikt voor de aanschaf van 11 grootschalige winkellocaties in Polen.

In totaal werd op 1.180.848 nieuwe aandelen ingeschreven waardoor er een percentage van 68,40% van de claims werd uitgeoefend. De rest van de aandelen zijn geplaatst bij een underwriter.

Door het succes van de claimemissie kan de portefeuille van het fonds met deze panden worden uitgebreid. Het management van Arcona Property Fund verwacht dat de transacties van de eerste acht winkellocaties eind dit jaar afgerond zullen worden.

Door Redactie | Gepubliceerd op 15 november 2016

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email