Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt winkelruimte aan Deleukstetaartenshop in Almere

Annexum sluit voor één van haar besloten fondsen, Smaragdveste, een huurovereenkomst
voor een periode van 5 jaar voor 150m² winkelruimte met Deleukstetaartenshop aan de Marktgracht 23 te Almere (Winkelcentrum Almere-Haven). Deleukstetaartenshop is een concept gericht op advies, verkoop en opleiding in taartdecoratie en decoratie producten. Deleukstetaartenshop.nl is momenteel de grootste webshop van Nederland op dit gebied en lijkt uit te groeien tot een landelijke keten van fysieke winkels. Inmiddels zijn er vijf eigentijds ingerichte speciaalzaken in Naaldwijk, Veenendaal, Wormerveer, Heemskerk en Ommen.

Over Smaragdveste C.V.

Smaragdveste C.V. bestaat uit vier winkelobjecten gelegen in Almere-Haven, Soest, Amstelveen en Lelystad en is geplaatst en opgericht in november 2006. De totale investering bedroeg circa € 25,75 miljoen.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund.


Door Redactie | Gepubliceerd op 10 februari 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email