Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt aan biologische supermarktketen Ekoplaza

Annexum sluit voor een van haar besloten fondsen, Crystalveste, een nieuwe huurovereenkomst met Biotoop Crystalveste4B.V. voor haar formule Ekoplaza. Per 1 september 2013 huurt de biologische supermarktketen Ekoplaza de winkelruimte met een oppervlakte van circa 410 m2 aan het Bogaardplein 5 te Rijswijk. MAX Ruimte & Vastgoed behartigde de belangen van de huurder en HB Kroese Paternotte heeft Annexum in deze verhuurtransactie geadviseerd.

Annexum splitste in samenwerking met Linea Architecten de voormalig winkelruimte van Prijstopper, van bijna 1.200 m2, over twee horizontale lagen. Hierdoor ontstaat een winkelruimte op de begane grond en een winkelruimte op de eerste verdieping. Ekoplaza huurt de winkelruimte op de begane grond. De winkelruimte op de eerste verdieping is verhuurt aan Big Bazar.

Over Crystalveste C.V.

Crystalveste C.V. is in 2006 opgericht en heeft momenteel het eigendom van een drietal winkellocaties gelegen aan het Bogaardplein te Rijswijk, Noordeinde te Den Haag en de Arkelstraat te Gorinchem. Crystalveste C.V. bestaat daarmee uit circa 4506 m² winkelruimte, 1444 m² kantoorruimte en 450 m² overige bestemmingen. 

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 10 september 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email