Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt aan YES! Salons in Winkelhart Lelystad

Annexum sluit voor één van haar besloten fondsen, Winkelhart Lelystad C.V., een vijfjarig contract met YES! Salons in Annexum_nieuwsbericht2Winkelhart Lelystad. YES! Salons huurt per 1 september de winkelruimte aan de Wissel 37 van 101 m2. Annexum werd geadviseerd door Bettings O.G.

Over Yes! Salons

Yes! Salons is een vernieuwende haarspecialist waar kappers werken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en voortdurend getraind worden op hun technieken en de laatste trends. Bij Yes! Salons wordt er geen kostenonderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen, de salons zijn tot 21.00 uur geopend zonder afspraak. Yes! Salons borduurt voort op wereldwijde ervaring met ruim 400 kapsalons en meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Over Winkelhart Lelystad C.V.

Winkelhart Lelystad C.V. beheert een winkelcentrum in het kernwinkelgebied van Lelystad met een oppervlakte van ca. 7.267 m2, verhuurd aan landelijk bekende ketens zoals Vodafone, Manfield, Dolcis, Jack&Jones, Open32, Intertoys. Het CBS voorspelt dat de bevolking in Lelystad tussen 2010 en 2020 zal groeien met 8,3% wat betekent dat het aantal potentiële bezoekers naar verwachting zal stijgen.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals Amerikaans vastgoed, Scheepvaart beleggingen en het verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 25 september 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email