Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt aan Olympia Uitzendbureau en Inview Locatie

Fondsenaanbieder Annexum sluit voor één van haar besloten fondsen, Super Winkel Fonds, twee langjarige Annexumhuurovereenkomsten voor het kantoorgedeelte in het Maagjesbolwerk te Zwolle. Op de begane grond is 125 m² verhuurd aan Olympia Uitzendbureau en op de 1e verdieping is 175 m2 verhuurd aan Inview Locatie BV. Muller Bedrijfs Onroerend Goed trad op namens verhuurder.

Het kantoor in Zwolle is vorig jaar leeggekomen na het vertrek van één grote huurder. De begane grond en de eerste verdieping zijn nu apart langjarig verhuurd. De verdiepingen (700 m² en 800 m²) zijn ingericht via het FlexOffiZ concept. De ingerichte werkplekken worden verhuurd voor € 250,- per maand all-in.

Over Olympia Uitzendbureau

Olympia Uitzendbureau opereert landelijk en heeft 90 vestigingen verspreidt over Nederland.

Over Inview Locatie

Inview Locatie BV is een jonge, snelle, dynamische en servicegerichte organisatie. Naast Inview Veldwerk BV, de fullservice veldwerkorganisatie voor het uitvoeren van kwantitatief marktonderzoek, richt Inview Locatie BV zich op het faciliteren van interviewruimtes voor kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek onder consumenten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort.

Over Super Winkel Fonds BV

Super Winkel Fonds BV bestaat uit 22 winkellocaties met 25 supermarkten en bezit een omvangrijke vastgoedportefeuille van circa € 140 miljoen op locaties verspreid door Nederland. Het fonds bezit tevens een viertal middelgrote winkelcentra in Den Haag, Utrecht, Zwolle en Kerkrade.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 15 januari 2014