Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt aan Koekenberg van Vuuren in Delft

Annexum sluit voor een van haar besloten fondsen, Marmerveste, een huurovereenkomst voor een periode van 5 Koekenberg_van_Vuuren_Delftjaar voor een totale oppervlakte van 212 m² met Koekenberg van Vuuren B.V. aan de Burgemeestersrand 198 in Delft. العاب كازينو مجاني  Koekenberg van Vuuren is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsverzekeringen voor vrije beroepsbeoefenaars waaronder accountants, architecten en ingenieurs en huurt inclusief 7 parkeerplaatsen en een vast bedrag voor de servicekosten. Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars trad op namens verhuurder en Koekenberg van Vuuren B.V. werd begeleid door Pro Estate.

Over Marmerveste

Marmerveste C.V. is op 26 oktober 2001 opgericht en heeft het eigendom verworven van een goedgespreide portefeuille en courante kantoorgebouwen, waarin drie kantoorvilla’s aan de Burgemeestersrand 57, 59 en 198 te Delft, het kantoorgebouw aan de Rubensstraat 195-213 te Ede en het kantoorgebouw met multifunctionele bedrijfsruimte aan de Reactorweg 9 te Utrecht.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en zorgvastgoed. شركة بوين Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ. لعبة الدمبلة

www.annexum.nl http://twitter.com/annexum_huib www.flexoffiz.nl

Door Redactie | Gepubliceerd op 13 maart 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email