Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt aan Henri Willig Kaas in Amsterdam

Annexum sluit een huurovereenkomst van 10 jaar met Henri Willig Kaas voor de winkelformule Cheese & More. De Cheese_&_Morewinkelruimte van circa 100m² in complex De Geelvinck is gelegen aan de Bloemenmarkt in het centrum van
Amsterdam. Cheese & More lanceert de kaaswinkel volgens nieuw concept en wil de komende jaren doorgroeien van
16 naar 100 winkels. Namens verhuurder heeft Emmes Group de belangen in samenwerking met Faddegon Real Estate behartigd.

Olle van Alphen, directeur Annexum:“Annexum werkt momenteel aan de herpositionering van gebouw De Geelvinck, met als doel een divers en kwalitatief hoogwaardig winkelaanbod te realiseren. De nieuwe vestiging van Cheese & More past uitstekend bij deze verhuurstrategie.”

Over Cheese & More

Kaasmakerij Henri Willig wil de kaaswinkels Cheese & More by Henri Willig uitbreiden van 16 naar 100 winkels. Vorig jaar april werden de eerste vier winkels in de nieuwe stijl in Amsterdam gelanceerd. Ook de nieuwe winkel aan de Bloemenmarkt wordt ingericht volgens dit aansprekende concept. Er is voor deze locatie gekozen vanwege de centrale ligging op de Amsterdamse Bloemenmarkt. Dit is een belangrijke trekpleister voor internationale toeristen.

Over De Geelvinck

Gebouw De Geelvinck is gelegen aan de Bloemmarkt in het centrum van Amsterdam. Het complex omvat kantoorruimte en winkelunits. Op de begane grond zijn zes winkelunits ter grootte van 750 m², welke zijn gesitueerd aan de kant van de Singel, de Reguliersdwarsstraat en de Geelvincksteeg. De kantoorunits hebben een oppervlakte van ca. 6.000 m² enbevinden zich op de verdiepingen. Er zijn 60 parkeerplaatsen in het gebouw aanwezig. Deze bevinden zich op de begane grond, in de kelder en op het dak.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en zorgvastgoed. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ. www.annexum.nl http://twitter.com/annexum_huib www.flexoffiz.nl

Door Redactie | Gepubliceerd op 5 februari 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email