Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt aan Grieks restaurant in Soest

Annexum sluit voor een van haar besloten fondsen, Smaragdveste, een huurovereenkomst voor een periode van 5 jaar voor 196m² oppervlak met Grieks restaurant Nostalgia aan de Soesterbergsestraat 50 te Soest (Winkelcentrum Plein van Zuid). Grieks restaurant Nostalgia was 25 jaar gevestigd in Winkelcentrum De Kwinkelier in  Bilthoven. De Boer Makelaardij te Soest heeft Annexum in deze transactie begeleid.

Over Smaragdveste CV
Smaragdveste C.V. bestaat uit vier winkelobjecten gelegen in Almere-Haven, Soest, Amstelveen en Lelystad en is geplaatst en opgericht in november 2006. De totale investering bedroeg circa € 25,75 miljoen.

Over Annexum
Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund.

Door Redactie | Gepubliceerd op 24 januari 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email