Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum verhuurt aan Academisch Ziekenhuis Maastricht

Fondsenaanbieder Annexum sluit voor Vastgoed Mecc CV een huurovereenkomst voor additionele kantoorruimte van  700 m² met Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM). Het ziekenhuis gaat ruimte huren in het kantoorcomplex bij het Maastrichts Expositie & Congres Centrum Maastricht (MECC). Annexum heeft deze uitbreiding op de reeds lopende huurovereenkomst met AZM gerealiseerd in samenwerking met adviseur Kruse & Lampo Vastgoedmanagement. رهان مباشر Totaal huurt AZM circa 5.000 m2 kantoorruimte in het complex.

Vastgoed Mecc CV is opgericht in 2005. Het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC) is een multifunctioneel expositie- en congrescentrum. Vastgoed Mecc CV is eigenaar van het gehele complex behoudens het Congrescentrum en enkele parkeervoorzieningen. البينجو In het MECC kan men onder één dak congresseren, exposeren, dineren en logeren.
 
Over Annexum
Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. العاب الربح Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ. 

Door Redactie | Gepubliceerd op 20 juni 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email