Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum start met aanbieden van Amerikaans vastgoed

De Amerikaanse economie vertoont al geruime tijd een stijgende lijn en voor hun vastgoedmarkt is de Amerikaans_Vastgoed1recessie achter de rug. Om tegemoet te komen aan de wens van investeerders om hun beleggingen te spreiden, zowel geografisch als in asset class, vormt het aanbieden van Amerikaanse vastgoedfondsen een goede aanvulling op de fondsen die Annexum reeds aanbiedt.

Annexum verwelkomt Frank Wolt, voorheen Director Investor Relations bij StoneBridge Investments, de gespecialiseerde fondsaanbieder in Amerikaans residentieel vastgoed. Met het aantreden van Wolt zal Annexum de komende jaren exclusief de fondsen van StoneBridge kunnen plaatsen bij haar Nederlandse investeerders. Met ruim 10 jaar ervaring in Amerikaans vastgoed zal Wolt binnen Annexum verantwoordelijk blijven voor het fondsbeheer van de bestaande StoneBridge-fondsen alsmede voor het structureren van nieuwe toekomstige Amerikaanse fondsen.

Structurering nieuw fonds een feit

StoneBridge vormt samen met haar zusterbedrijven ZOM Development en ZRS Management een geïntegreerd platform dat zich exclusief bezighoudt met de acquisitie, asset management, ontwikkeling en technisch & commercieel beheer van verhuurappartementen, met onder andere vestigingen in Washington D.C., Orlando, Fort Lauderdale, Dallas en Atlanta.

De lokale aanwezigheid van StoneBridge en de uitvoerige kennis en ervaring in de markten waarin zij opereert, maakt StoneBridge sterk gepositioneerd om projecten te selecteren met een goede risico-rendementverhouding. Onlangs heeft Annexum haar eerste StoneBridge-fonds, The Glenwood, met succes geplaatst. Hiervoor is $4,150,000 opgehaald voor een bestaand huurappartementencomplex gelegen in Washington, DC.

Door Redactie | Gepubliceerd op 14 april 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email