Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum sluit huurovereenkomst met St Antonius Ziekenhuis

Fondsenbeheerder Annexum sluit per 1 augustus een nieuwe huurovereenkomst voor 1.456m² met Stichting Sint Antonius Ziekenhuis. Het oppervlak is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping van the wellbuilding aan de Weverstede 55-57 te Nieuwegein. The wellbuilding is onlangs grondig gerenoveerd en gemoderniseerd en biedt een goede werkomgeving voor startende en groeiende ondernemers op het gebied van zorg en wellness. Namens de verhuurder Annexum Beheer begeleidde en adviseerde Molenbeek Makelaars B.V. bij deze transactie.


Over
 Molenbeek Makelaars B.V. 
Molenbeek Makelaars is, met een brede historie van ruim 50 jaar, een toonaangevende speler op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed in de gehele provincie Utrecht en het Gooi. Zij bieden een uitgebreid dienstenpakket welke zich onder andere richt op aanhuur- en verhuurtrajecten, verkoop en aankoop van kantoren, bedrijfsruimten en winkels, alsmede vastgoedtaxaties, consultancy en beleggingen.

Over Annexum
Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ. 

Door Redactie | Gepubliceerd op 30 juli 2012

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email