Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum sluit huurovereenkomst met De Goudreinet

Fondsenaanbieder en beheerder Annexum sluit voor Crystalveste CV een nieuwe huurovereenkomst met Van Ravenswaaij Crystalveste4_1Fruitcompany B.V. ten behoeve van haar winkelformule De Goudreinet aan de Arkelstraat 100 te Gorinchem met een oppervlakte van circa 105 m². Na een korte verbouwingsperiode is De Goudreinet, de winkelformule voor groente en fruit die sinds 1978 bestaat en ruim 36 groente- en fruitwinkels omvat, in Gorinchem geopend.

Over Crystalveste C.V.

Crystalveste C.V. is in 2006 opgericht en heeft momenteel het eigendom van een drietal winkellocaties gelegen aan het Bogaardplein te Rijswijk, Noordeinde te Den Haag en de Arkelstraat te Gorinchem. Crystalveste C.V. bestaat daarmee uit circa 4506 m² winkelruimte, 1444 m² kantoorruimte en 450 m² overige bestemmingen.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,1 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 33 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 28 november 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email