Schrijf hier in voor onze nieuwsbrief
  • Maandelijkse e-magazine
  • Wekelijkse updates
  • 60.000 lezers!

Vul hier uw e-mail in:

Vastgoedvergelijker

Annexum sluit huurovereenkomst met Big Bazar

Annexum sluit voor een van haar besloten fondsen, Crystalveste, een nieuwe huurovereenkomst voor circa 722 m²  met Annexum_Big_Bazardiscountformule Big Bazar. De winkel bevindt zich op de eerste etage aan het Bogaardplein in Rijswijk. Big Bazar bestaat sinds 2007 en is onderdeel van de Blokker Holding.

Annexum heeft in samenwerking met Linea Architecten de voormalig winkelruimte van Prijstopper van bijna 1.200 m2 verdeeld over twee lagen horizontaal gesplitst, waardoor er een winkelruimte op de begane grond en een winkelruimte op de eerste verdieping is ontstaan.

Over Crystalveste C.V.

Crystalveste C.V. is in 2006 opgericht en heeft momenteel het eigendom van een drietal winkellocaties gelegen aan het Bogaardplein te Rijswijk, Noordeinde te Den Haag en de Arkelstraat te Gorinchem. Crystalveste C.V. bestaat daarmee uit circa 4506 m² winkelruimte, 1444 m² kantoorruimte en 450 m² overige bestemmingen.

Over Annexum

Annexum is een initiatiefnemer van fondsen voor particuliere en institutionele beleggers en tevens een leidende speler in de markt van de vastgoed-cv’s. Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van ruim 30 fondsen. Die omvat onder meer vastgoed-cv’s met objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Maar ook andere beleggingsproducten, zoals het microfinancieringsfonds Dutch Microfund en het nieuwe verhuurconcept FlexOffiZ.

Door Redactie | Gepubliceerd op 3 september 2013

Dit bericht is geplaatst in Algemeen
Tags: , , , .
LinkedIn Twitter NUjij
Print Friendly, PDF & Email